×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP vidare till LAN-finalerna av ECS — Plopski i topp

1
Ninjas in Pyjamas är klara för finalerna av ECS säsong 8. Detta efter de vunnit den tredje veckans final mot M1X med 2-1 i kartor. I toppen av scoreboarden fick vi se Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som efter de tre kartorna slutade med 70 frags.
Under gårdagen spelades finalen av den tredje veckan av ECS säsong 8. I matchen fick vi se svenska Ninjas in Pyjamas ställas mot uppstickarna M1X. Matchen började på svenskarnas kartval, Overpass, och det var också de som startade starkast. De vann fem raka rundor innan M1X lyckades få sin första i matchen. NiP gick tillslut vinnande ur halvan med 9-6. De vann även den andra pistolrundan samt de två rundorna som följde. Det europeiska laget började efter det komma tillbaka genom att vinna fem raka rundor men ninjorna kunde tillslut avsluta kartan med 16-12.

Näst på tur var det M1X:s kartval, Dust2. Även denna gången var det NiP som vann den inledande pistolrundan samt tog två raka rundor därpå. Efter det tog dock M1X kommando över halvan men svenskarna lyckades trots detta gå vinnande ur halvan med 8-7. M1X kunde efter detta vinna sin första pistolrunda samt två rundor efter detta. NiP kunde efter detta vinna fyra raka rundor för att få en ledning på 12-10. Det var dock de sista rundorna som svenskarna fick i matchen, 16-12 till M1X.

Sista och avgörande kartan blev Inferno och återigen kunde NiP säkra den första pistolrundan. De hade ett starkt grepp om hela första halvan och fick med sig tio rundor till sidbytet. Väl där vann M1X den andra pistolrundan samt rundan som följde. De lyckades efter det inte ta en enda runda till utan NiP vann sex raka rundor för att säkra matchen med 16-7. I toppen av scoreboarden sett över hela matchen såg vi Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora med sina 70 frags och en ADR på 98.9.

I och med detta är Ninjas in Pyjamas klara för LAN-finalerna av ECS säsong 8. Turneringen spelas i slutet av november i Arlington, USA, och har hela 500 000 dollar i prispotten. Förutom Ninjas in Pyjamas är även Evil Geniuses, Avangar och Sharks Esports klara för turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..