×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP till final av ECS vecka 3 efter storspel av Lekr0

1
Ninjas in Pyjamas är nu endast en match ifrån LAN-finalerna av den åttonde säsongen av ECS. Detta efter att de vunnit mot BIG med 2-1, mycket tack vare lagets IGL Jonas "Lekr0" Olofsson. De ställs ikväll mot M1x för att säkra en plats i LAN-finalerna.
Under gårdagen spelade Ninjas in Pyjamas semifinal av den tredje veckan av ECS. De ställdes mot BIG och matchen började på deras kartval, Mirage. Trots detta var det svenskarna som startade starkast genom att vinna de första tre rundorna. BIG kom efter det in i matchen och tog fem raka rundor för sig själva. Svenskarna verkade efter det ha listat ut hur BIGs CT-spel såg ut och tog fem raka rundor för sig själva, 8-7 till NiP i halvtid. På den andra halvan hade BIG inget att säga till om, de tog endast en runda och NiP stängde den första kartan med 16-8. På toppen av scoreboarden låg Jonas "Lekr0" Olofsson som förutom sina 22 frags även hade flest assist på servern.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Inferno. Denna gången var det BIG som startade starkast genom att vinna de första fem rundorna. Efter detta kom NiP in lite men det tyska laget gick vinnande ur halvan med 9-6. BIG var även starka i den andra halvan och lyckades vinna de sex första rundorna för att få en ledning på 15-6. NiP lyckades vinna tre rundor men mer än så fick de inte 16-9 till BIG.

Sista och avgörande kartan blev Nuke. NiP började på T-sidan, den som oftast brukar vara svårare. Så var det dock inte för NiP som började matchen med att vinna sex raka rundor. BIG tog efter det två för sig själva men mer än så fick de inte på sin CT-sida 12-3 till NiP. BIG vann nu den andra pistolrundan men det var också den sista rundan de fick i matchen. NiP kunde enkelt säkra finalplats efter 16-3 på Nuke. Även på den karta var det Lekr0 som var bäst på servern. Han lyckades få hela 27 frags på de 19 rundor som spelades.


Ninjas in Pyjamas ställs ikväll mot det europeiska laget M1X som har överraskat alla och tagit sig hela vägen till final. Om NiP skulle vinna matchen är de klara för LAN-finalerna av ECS säsong 8 som spelas i Arlington, Storbritannien, i slutet av November. Finalen sänder BME på svenska via Twitch.tv/slop3.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..