×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North plockar upp cajunb — valde ryktas gå till OG

1
Den danska spelaren Valdemar "valde" Bjørn Vangså ryktas gå till ett nyformat lag under för organisationen OG. I och med detta har North valt att plocka upp en nygammal spelare i form av René "cajunb" Borg.
Under förra veckan kom det uppgifter om att organisationen OG är påväg in i CS:GO. En av spelarna som ryktades till laget är den danska spelaren Valdemar "valde" Vangså. Detta rykte har nu även fått lite extra trovärdighet då North valt att placera spelaren på bänken. Han anslöt sig till North under slutet av 2017 och har under majoriteten av tiden agerat IGL. Detta gjorde han dock inte under Dreamhack Masters Malmö under förra veckan. Då ska istället Nicklas "gade" Gade ha plockat upp rollen.

Den som nu ersätter valde är den danska spelaren René "cajunb" Borg. Han har tidigare varit en del av North, mellan 2017 och 2018. Tillsammans med laget lyckades 29-åringen vinna DreamHack Open Montreal 2017 och placerade sig även på en andraplats under Dreamhack Masters Malmö 2017. Efter North har han varit på den andra sidan av Atlanten för en kort visit i Cloud9 och nu senast Optic Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..