×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Här är alla inbjudna lagen till Starseries I-League Season 8

1
Den 21 augusti startar Starseries I-League Season 8. Turneringen kommer att spelas i Turkiet och har hela 500 000 dollar i prispotten. Starladder har nu offentliggjort alla inbjudna lagen till turneringen.
Om exakt tio dagar är det dags för nästa upplaga av Starseries I-League, närmare bestämt säsong 8. 500 000 dollar står på spel när 16 åker till Turkiska Belek. Starladder har nu offentliggjort alla lag som är inbjudna till turneringen. Bland dessa hittar vi Sveriges två topplag, Ninjas in Pyjamas samt laget som vann Dreamhack Masters Malmö, Fnatic.

Även den förra säsongens vinnare Natus Vincere har nu blivit inbjudna. De vann den senaste säsongen mot just Fnatic. Förutom dessa lag hittar vi även lag som Evil Geniuses, Avangar och G2 Esports. Endast en plats återstår och den kommer att gå till det laget som vinner den brasilianska laget CBCS Season 1.

Starseries I-League Season 8
FnaticNinjas in Pyjamas
G2 EsportsAvangar
RenegadesFuria Esports
HeroicMade in Brazil
Team VitalityEvil Geniuses
MousesportsNatus Vincere
NorthInvictus Gaming
5Power GamingBrasilienVinnare av CBCS säson 1

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..