×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic vinner Dreamhack Masters Malmö 2019

1
Dreamhack Masters Malmö 2019 går till hemmalaget Fnatic. Det svenska laget lyckades vinna mot det franska laget Vitality. Det tog alla tre kartor i finalen och det blev jämnt hela vägen igenom.
Den första kartan av finalen av Dreamhack Masters Malmö 2019 mellan Fnatic och Team Vitality blev Dust2, fransmännens kartval. Det var också de som vann pistolrundan samt de två rundorna som följde. Fnatic var dock starka på sin CT-sida och lyckades gå vinnande ur halvan med 9-6. Vitality vann dock också den andra pistolrundan och efter ytterligare två rundorna utjämnade de matchen till 9-9. Precis som i första halvan började svenskarna komma igång och kom till och med upp i en ledning på 14-12. Där tog det dock stopp för Fnatic, Vitality säkrade den första kartan med 16-14.

Det var nu dags för svenskarnas egna kartval, Inferno. Vitality lyckades även vinna denna pistolrundan men efter det kunde Fnatic vinna sex raka rundor. Fransmännen var dock med i matchen och kunde få med sig sju rundor till sidbytet. Väl där vann Fnatic nu sin första pistolrunda för matchen. De fortsatte på detta momentum och fick kartan till till 15-9. De hade nu sex chanser att plocka hem kartan men efter många sena rotationer kunde Vitality tvinga kartan till övertid. Där kunde nu Fnatic ta tre raka CT-rundor och på sin T-sida lyckades de tillslut säkra den andra kartan med 19-16.

Den sista och avgörande kartan blev Mirage. Fnatic vann pistolrundan samt rundan som följde men efter det fick de det svårt. Det var Vitality som gick vinnande ur halvan med 9-6. Väl där vann de också pistolrundan samt rundan som följde. Efter det tog dock svenskarna kommando. De vann hela nio raka rundor för att få matchen till 15-11. Fransmännen tog ytterligare två rundor men där tog det stopp, 16-13 till Fnatic.
Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..