×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic vinner svenskderbyt — vidare till semifinal

1
Det blev svenskt derby i den första kvartsfinalen av Dreamhack Masters Malmö. Det blev tillslut Fnatic som lyckades vinna matchen. De kommer under morgondagen att ställas mot Astralis i semifinalen.
Svenskderbyt mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas startade på Fnatics kartval, Dust2. Det blev en otroligt stökig start då lagen lyckades vinna två rundor var. Det var dock tillslut Fnatic som gick vinnande ur sin CT-sida med 9-6. NiP fick en bra start under sin egna CT-sida med en vunnen pistolrunda och ett till par rundor efter det. De lyckade till och med komma upp i en 11-10-ledning. Mycket mer än så fick de dock inte utan det var Fnatic som säkrade den första kartan med 16-12.

Det var nu dags för ninjornas kartval, Nuke. De fick en riktigt bra start på sin T-sida och kom upp i en 8-2-ledning. Fnatic började dock kämpa tillbaka och fick med sig sex rundor till sidbytet. Fnatic vann nu den andra pistolrundan men tappade efter det fem raka rundor till NiP. Ninjorna kunde snabbt efter detta stänga kartan med 16-8.

Platsen i semifinalen skulle nu avgöras på Overpass. NiP lyckades samt rundan som följde men efter det var det Fnatic som tog kommando med sju raka rundor. De gick tillslut in i den andra halvan med en ledning på 10-5. Fnatic säkrade nu den andra pistolrundan samt två rundor direkt därpå. Efter det började dock ninjorna komma tillbaka men det räckte inte hela vägen. Fnatic är vidare till semifinal efter 16-9 på Overpass.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..