×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

NiP förlorar mot Navi — ställs mot Fnatic i kvartsfinalen

1
Ninjas in Pyjamas lyckades inte vinna mot Natus Vincere. De är dock inte ute ur turneringen. Detta innebär att det kommer att bli ett svenskt derby i kvartsfinalen av Dreamhack Masters Malmö när NiP ställs mot Fnatic.
Upper bracket finalen mellan Ninjas in Pyjamas och Natus Vincere startade på det ryska lagets kartval, Overpass. Det var också de som startade bäst genom att vinna de första tre rundorna. De fortsatte starkt under den första halvan och fick med sig nio rundor till sidbyte. NiP vann de två första rundorna under den andra halvan men mer än så fick de inte. Navi säkrade den första kartan med 16-8

Matchen gick nu över till svenskarnas kartval, Inferno. Första pistolrundan gick till Navi samt rundan som följde. NiP spelade dock bra på sin T-sida och lyckades gå vinnande ur halvan med 8-7. När lagen bytte sida återtog Navi kommandot. De fick matchen till en 14-10-ledning. NiP började kämpa tillbaka men fick endast 13 rundor i den sista kartan, 16-13 till Navi. NiP kommer nu att ställas mot Fnatic i kvartsfinalen av Dreamhack Masters Malmö.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..