×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic vidare till slutspel efter sjuk övertidsmatch mot Furia

1
Fnatic är vidare till slutspel av Dreamhack Masters Malmö. Detta efter att de vunnit mot Furia med 2-0. Det krävdes hela 66 rundor för att Fnatic skulle vinna den första kartan.
Den första kartan mellan Fnatic och Furia Esports var brassarnas kartval, Overpass. Fnatic började med att vinna pistolrundan men de fick de tufft i första halvan. De lyckades endast få med sig fem rundor från sin CT-sida. Furia vann den andra pistolrundan men Fnatic kunde direkt efter det vinna sex raka rundor. Efter fyra rundor för Furia lyckades svenskarna komma upp i 15-14. Furia lyckades dock tvinga matchen till övertid.

Och övertid blev det. I den första övertidsomgången hade Furia chansen att plocka hem kartan men Fnatic ville inte förlora. Samma historia blev det även i den andra övertidsomgången men ytterligare en gång kunde Fnatic hålla sig kvar i matchen. Det krävdes hela sex stycken övertidsomgångar och och 66 rundor innan Fnatic kunde avsluta kartan med 34-32. Ludvig "Brollan" Brolin var den som fragade hårdast under kartan med sina 57 frags. Längst ner på scoreboarden var Robin "flusha" Rönnquist med sina 29 frags.

Det var nu dags för svenskarnas kartval, Inferno. Här blev det motsatsen till jämnt. Fnatic började kartan med att vinna tio raka rundor. Furia vann efter det fyra för sig själva men mycket mer än så fick de inte. Fnatic krossade brassarna med 16-5. I och med detta är Fnatic vidare till slutspelet av Dreamhack Masters Malmö.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..