×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Grayhound slår ut Liquid efter otroligt comeback

1
Team Liquid var utan tvekan ett av de favoritetippade lagen inför Dreamhack Masters Malmö. De har trots detta fått lämna turneringen efter att Grayhound gjort en otrolig comeback under den första kartan.
Team Liquid ställdes i elimineringsmatchen mot det australiska laget Grayhound Gaming. Matchen började på amerikanernas kartval, Mirage. Grayhound pistolrundan på sin CT-sida men den första halvan tillhörde Liquid. De krossade Grayhound och fick med sig 12 rundor till sidbytet. När lagen bytte sida så vände matchen helt. Grayhound vann åtta raka rundor innan Liquid fick sin första för den andra halvan. De var dock den sista rundan som Liquid fick i matchen och Grayhound plockade hem Mirage med 16-13.

Nästa på tur var Grayhounds kartval, Nuke. De lyckades vinna pistolrundan men tappade rundan som följde. De lyckades dock få en bra T-sida men åtta rundor till sidbytet. Liquid vann nu den andra pistolrundan samt de två rundorna som följde. Detta var dock de sista rundorna de tog i turneringen. Grayhound vann åtta raka rundor för att skicka hem Liquid med 16-10.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..