×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ninjas in Pyjamas klara för slutspel i Malmö

1
Det svenska laget Ninjas in Pyjamas är klara för slutspelet av Dreamhack Masters Malmö. Detta efter de ha besegrat det australiska laget Grayhound med 2-0. De ställs imorgon mot Natus Vincere för en direktplats i semifinalen.
Den första kartan mellan Ninjas in Pyjamas och Grayhound Gaming var det australiska lagets kartval, Inferno. Grayhound vann pistolrundan men tappade rundan som följde. NiP lyckades inte heller säkra en andra runda direkt efter sin rundvinst och det blev stökigt i första halvan. Det var tillslut Grayhound som gick vinnande ur halvan med 8-7. På sin T-sida så kunde NiP vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. Efter många om och men så kunde de tillslut vinna kartan med 16-14.

Ninjornas kartval var Overpass. De startade bra på sin T-sida genom att vinna de tre första rundorna. Trots bra spel av Grayhound lyckades NiP få med sig nio rundor till sidbytet. På sin CT-sida så spelade NiP ännu bättre och kunde lätt vinna kartan med 16-8. De är nu klara för slutspelet av Dreamhack Masters Malmö.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..