×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic krossar G2 — en match från slutspel

1
Svenska Fnatic är nu endast en match från slutspelet av Dreamhack Masters Malmö. Detta efter de krossat det fransk-serbiska laget G2 Esports på två kartor. De kommer imorgon att ställas mot Furia för en plats i slutspelet.
Den första kartan av elimineringsmatchen mellan Fnatic och G2 Esports blev svenskarnas kartval, Inferno. De fick en otrolig start genom att vinna de första sju rundorna i matchen. Det fransk-serbiska laget fick endast med sig två rundor till sidbytet men lyckades vinna pistolrundan på sin T-sida. Mer än så fick de dock inte utan Fnatic vann fyra raka rundor för att vinna kartan med 16-4.

Nästa på tur var Train. G2 vann pistolrundan men förlorade efter det tre raka rundor till svenskarna. Fnatic fortsatte starkt under den första halvan och lyckades få med sig elva rundor från sin CT-sida. De vann nu även pisolrundan och kunde snabbt stänga matchen med 16-5. De kommer i nästa match ställas mot Furia för en plats i slutspelet.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..