×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Liquid skickar hem North från Dreamhack Masters Malmö

1
Efter gårdagens förlust mot Optic Gaming ställdes Team Liquid idag mot ännu ett danskt lag, North. Denna matchen lyckades amerikanerna vinna och skickade i och med detta hem North från turneringen.
Team Liquid förlorade under gårdagen sin öppningsmatch mot danska Optic Gaming. I och med detta ställdes de idag mot ytterligare ett danskt lag, North, för fortsatt spel i turneringen. Matchen började på danskarnas kartval, Inferno, men det var Liquid som startade starkast genom att vinna de första fem rundorna. De fortsatte bra och fick med sig tio rundor till sidbytet. North vann nu den andra pistolrundan samt tre rundor direkt därpå. De fortsatte otroligt bra och lyckades tillslut vinna kartan med 16-14.

På Liquids kartval, Mirage, lyckades North vinna pistolrundan samt rundan som följde. Efter det var det dock amerikanernas karta. De vann runda på runda och fick en ledning på 10-3. De kunde efter detta få med sig elva rundor till sidbytet. Efter lagen bytt sida lyckades North vinna pistolrundan men det var Liquid som var det starkare laget, 16-10 på Mirage.

Sista och avgörande kartan blev Dust2. Liquid började med att vinna de två första rundorna. North tog dock snabbt tre rundor för sig själva men mycket mer än så fick de inte. Liquid lyckades även denna karta få med sig elva rundor till sidbytet. På sin T-sida tappade de endast två rundor och kunde skicka hem North efter 16-6 på Dust2.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..