×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic överlever — skickar hem Tyloo

1
Svenska Fnatic lyckades överleva den första dagen av Dreamhack Masters Malmö. Detta efter att ha besegrat Tyloo med 2-1. De kommer imorgon att ställas mot G2 Esports för fortsatt spel i turneringen.
Den första kartan mellan Fnatic och Tyloo var det kinesiska lagets kartval, Inferno. Det var också de som vann den inledande pistolrundan samt rundan som följde. Fnatic var dock med i matchen lyckades få med sig sju rundor på sin CT-sida. De vann nu pistolrundan på sin T-sida och rundan därpå. Lagen bytte rundor fram och tillbaka och efter många om och men var det tillslut Tyloo som gick vinnande ur Inferno med 16-13.

Det var nu dags för svenskarnas kartval, Mirage. Tyloo vann pistolrundan men efter det var det Fnatics match. De vann 13 raka rundor för och gick vinnande ur den första halvan med 13-2. Det gick snabbt även på deras CT-sida då de lyckades vinna tre raka rundor för att säkra Mirage med 16-3.

Allt skulle nu avgöras på Dust2 och det var Tyloo som startade starkast med tre raka rundor. De hade ett efter detta ett starkt grepp om den första halvan och kunde få en ledning på 7-3. Fnatic började dock lista ut vad Tyloo höll på med och fick med sig sju rundor till sidbytet. Fnatic vann nu den viktiga sista pistolrundan och fyra raka rundor till innan Tyloo tog sin första för den andra halvan. Den ytterligare en runda men mer än så fick de inte. Fnatic lyckades tillslut vinna Dust2 med 16-10 och skickar därmed hem Tyloo från Malmö.

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..