×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Nu klart: Faze Clan plockar upp coldzera

1
Efter en lång tid av rykten är det nu officiellt. Marcelo "coldzera" David är nu en del av Faze Clan. Den brasilianska stjärnspelaren kommer att göra sin debut redan idag under ESL One New York.
Marcelo "coldzera" Davidvalde att placera sig själv på bänken under juli månad att placera sig själv på bänken i Made in Brazil. Han har sedan dess stått utan lag men har spelat en mindre LAN-turnering tillsammans med Nikola "NiKo" Kovač och Janko "YNk" Paunović. Efter en lång tids rykten so har den brasilianska spelaren nu anslutit sig till det europeiska laget Faze Clan.

24-åringen gjorde ett avtryck på scenen under 2015 när han anslut sig till Luminosity Gaming. Året som följde lyckades han vinna sin första major med laget, MLG Major Championship 2016. Det brasilianska laget fortsatte efter det starkt och sågs som världens bästa lag. De lyckades även vinna majorn som följde, ESL One Cologne 2016.

Spelaren som blev rankad som världens bästa spelare under både 2016 och 2017 kommer att göra sin debut med Faze Clan redan idag under ESL One New York. De kommer där att spela med den unga talangen Helvijs "broky" Saukants som provspelar för laget. De ställs mot NRG Esports och har även Optic Gaming och Astralis i gruppen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..