×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Kane lämnar Natus Vincere efter Blast Pro Series Moskva

1
Natus Vincere kommer nu under Blast Pro Series Moskva att spela sin sista turneringen med deras coach Mykhailo "Kane" Blagin bakom dem. I och med detta så har nu Navi tappat både sin IGL, Danylo "Zeus" Teslenko, samt deras coach.
Blast Pro Series Moskva kommer att bli den sista turneringen för den legendariska ledaren Danylo "Zeus" Teslenko. Det är dock inte den enda personen i ledarposition som lämnar Natus Vincere efter turneringen. Organisationen har nu offentliggjort att deras coach, Mykhailo "kane" Blagin, gör sin sista turneringen i Navi-tröja under helgen.

Han anslöt sig till Navi under 2017 tillsammans med just Zeus när de båda lämnade Gambit Esports. Under tiden i Navi lyckades den ukrainska coachen hjälpa laget till sex stycken titlar, där den senaste var Starseries & i-League CS:GO Season 7. Förutom detta agerade han även coach för Gambit när de lyckades vinna PGL Krakow Major 2017.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..