×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Vitality drar sig ur Blast Moskva — Avangar och Forze får platser

1
Det franska laget Vitality har valt att dra sig ur Blast Pro Series Moskva. Anledningen till detta är att laget, som nyligen bänkat Nathan "NBK" Schmitt, inte har hittat en sista spelare. De två lagen som skulle spela CIS play-in, Avangar och Forze, behöver då inte kvala in till turneringen utan båda lagen får plats.
På fredag, 13 september, startar nästa upplaga av Blast Pro Series. Denna upplaga av turneringen tar sig till Rysslands huvudstad Moskva. Bland de deltagande lagen hittar vi svenska Ninjas in Pyjamas, finska ENCE Esports, brasilianska Made in Brazil och Natus Vincere.

Ett av lagen som skulle delta var franska Team Vitality. De har nu valt att dra sig ur turneringen. De bänkade nyligen Nathan "NBK" Schmitt och har efter detta inte hittat en spelare som ska ersätta honom. För att fylla platsen som Vitality lämnar efter sig har Blast valt att strunta i att spela CIS play-in-matchen mellan Avangar och Forze. De två lagen blir nu istället direkt inbjudna till huvudturneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..