×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Astralis vinner Starladder Berlin Major

1
Det danska laget är nu historiska. De har efter finalen av Starladder Berlin Major blivit det första laget att vinna fyra stycken majors i Counter-Strike: Global Offensive. Detta efter en enkel match mot Avangar. Detta är även deras tredje majorvinst på raken.
Den första kartan i finalen av Starladder Berlin Major blev Astralis kartval, Inferno. De lyckades få en otroligt stark start genom att vinna den inledande pistolrundan samt ytterligare sju raka rundor efter det. Avangar kunde äntligen komma in i matchen men de kunde endast få med sig tre till sidbytet. Det kazakstanska laget lyckades vinna den andra pistolrundan samt de två rundorna därpå. Efter det kunde dock Astralis lätt stänga kartan med 16-6.

Matchen gick nu över till Avangars kartval, Dust2. Astralis fick återigen en bra start efter en otrolig pistolrunda av den nyblivne 24-åringen Nicolai "dev1ce" Reedtz. De fortsatte efter detta och fick även i denna kartan till en otrolig halva med elva vunna rundor. Avangar lyckades vinna den andra pistolrundan men tappade direkt rundan som följde. Avangar lyckades inte vinna en till runda utan Astralis avslutade kartan med 16-5.

Astralis lyfter trofén

Astralis är i och med det första laget någonsin att vinna fyra stycken majors i Counter-Strike: Global Offensive. Förutom detta är de även det första laget någonsin att vinna tre stycken raka majors i CS:GO. De går nu hem med 500 000 dollar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..