×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Vitality förlorar mot Syman — NRG faller mot Dreameaters

1
Den första omgången i Starladder Berlin Major bjöd på två överraskningar. Det bäst rankade laget i New Challengers Stage, Vitality, förlorade sin öppningsmatch i majorn mot Syman. En liknande historia blev det också i den andra matchen när Dreameaters lyckades slå NRG på övertid.
Efter en lite längre försening är nu de två första matcherna av Starladder Berlin Major färdigspelade. Det blev dock inte som någon förväntade sig. I den ena matchen fick vi se Team Vitality, som är rankade som världens näst bästa lag, ställas mot Syman Gaming. Matchen spelades på Dust2 och det var fransmännen som vann den första pistolrundan samt de två rundorna därpå. Efter det tog dock Syman kommando över matchen och vann sju raka rundor, de kunde tillslut få med sig tio rundor från sin CT-sida. Väl där vann de ytterligare fyra raka rundor och kunde snabbt vinna matchen med 16-8.


Samtidigt spelades matchen mellan NRG Esports och DreamEaters. I denna matchen, som spelades på Overpass, var det DreamEaters som vann den inledande pistolrundan och fyra rundor därpå. De fick tillslut med sig hela tio rundor till sidbytet. NRG vann den andra pistolrundan men förlorade direkt efter det fem raka rundor. Det stod nu 15-6 till ryska laget. NRG lyckades dock vinna tio raka rundor för sig själva och tvinga kartan till övertid. Detta spelade dock ingen roll då DreamEaters tillslut kunde stänga kartan med 19-17.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..