×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här är alla lagen till European Champions Cup

1
Eden Esports har nu offentliggjort de sista inbjudna lagen till European Champions Cup. I turneringen kommer vi att få se ett helsvenskt lag i form av Ancient. Förutom detta kommer ytterligare fem svenska spelare från tre olika att delta i turneringen.
16 september startar turneringen European Champions Cup. Prispotten på online-delen av turneringen ligger på 60 000 dollar. Förutom detta så kommer också de fyra lagen som placerar sig bäst att spela LAN-finaler på Malta som kommer att ha en separat prispott . Totalt 16 lag kommer att kämpa om de fyra platserna och bland dessa hittar vi totalt tio svenska spelare.

De första fem kommer från Team Ancient, som under måndagen plockade upp Andreas "MODDII" Fridh. Förutom Ancient hittar vi tre stycken spelare från Gamerlegion, Hampus "hampus" Poser, Tim "nawwk" Jonasson och Dennis "dennis" Edman. De sista två svenskarna i turneringen är Adam "friberg" Friberg från Heroic och Mikail "Maikelele" Bill från NoChance.

De sista fyra lagen att bli inbjudna släpptes under gårdagen. Där hittar vi Dreamack Open Summer-vinnarna Optic Gaming. Samtidigt som danskarna fick sin inbjudan fick även Hellraisers och Team Spirit varsin plats i turneringen. Det sista laget att bli inbjudna var Team Heretics som var nära på att slå ut Ninjas in Pyjamas från ESL Pro League.

European Champions Cup
HeroicGamerlegion
Illuminar GamingSprout
NoChanceBIG
AvangarWindigo Gaming
CR4ZYTeam Ancient
Tricked EsportForze
Optic GamingHellraisers
Team HereticsTeam Spirit

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..