×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

MODDII testspelar för Ancient — ersätter grux

1
Svenska Ancient har valt att plocka upp en ny spelare. Andreas "MODDII" Fridh ansluter sig nu till laget som testspelare. Han ersätter Denis "grux-" Gutaj som varit en del av laget sedan de tappade Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till Ninjas in Pyjamas.
Det svenska laget Team Ancient har valt att göra en förändring till sitt lag. Ut ur laget stiger Denis "grux-" Gutaj och in kliver Andreas "MODDII" Fridh. Laget har spelat tillsammans med grux sedan de tappade Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till Ninjas in Pyjamas under juni. grux spelade med laget under den europeiska minorn som de inte lyckades ta sig vidare ifrån.

MODDII har under de senaste året endast spelat för danska lag men återvänder nu till den svenska scenen. Han har inte spelat för ett svenskt lag sedan 2014 när han representerade Flipsid3 Tactics. Sedan 2016 har 30-åringen varit en del av Heroic, fram till att de bänkade honom under juni. Tillsammans med Heroic lyckades han vinna TOYOTA Master CS:GO Bangkok 2018 och Games Clash Masters 2018.

Den svenska spelaren har en även en lång historia tillsammans med lagets coach André "BARBARR" Möller. De har spelat tillsammans i många lag under 1.6 och återförenas nu. Senast de spelades tillsammans var under 2011 i ESC Gaming med Markus "pronax" Wallsten, Karl-William "kalle" Haraldsen och Tommy "tacky" Mosgaard.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..