×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP förlorar mot Heretics — fortsatt spel idag

1
Ninjas in Pyjamas förlorade den andra matchen i pre relegation-turneringen av ESL Pro League. Detta mot det franska laget Heretics efter en kamp på tre kartor. De kommer idag att ställas mot Windigo för en chans till revansch mot Heretics.
Efter den lätta matchen mot Turkey5 så ställdes svenska Ninjas in Pyjamas mot Team Heretics i pre relegation-turneringen av ESL Pro League. Matchen började på det franska lagets karta, Inferno. Det var också de som startade starkast med en vunnen pistolrunda samt nio rundor på sin T-sida. Svenskarna vann den andra pistolrundan och kunde jämna ut matchen till 9-9. Det var dock Heretics som hade kontroll över kartan och kunde tillslut stänga Inferno med 16-14.

Matchen gick nu över till svenskarnas kartval, Overpass. Väl där så tog NiP ett starkt grepp om matchen. De började kartan med att vinna tio raka rundor och fick tillslut med sig elva till sidbytet. De vann även den andra pistolrundan och kunde snabbt stänga kartan med 16-6. Allting skulle nu avgöras på Dust2.

Heretics vann den inledande pistolrundan på den sista kartan samt rundan därpå. Efter det började lagen byta rundor fram och tillbaka tills att NiP fick med sig åtta rundor till sidbytet. Där kunde de säkra den andra pistolrundan men tappade direkt rundan därefter. Heretics fick nu momentum och kunde efter många jämna rundor vinna kartan, och därmed matchen, med 16-12.

NiP kan dock fortfarande ta sig direkt till ESL Pro League. De kommer idag, klockan 12:00, att ställas mot Windigo Gaming. Laget som förlorar matchen kommer att få spela den ordinära relegation-turneringen. Laget som lyckas vinna kommer istället att ställas mot just Heretics för en plats i den tionde säsongen av ESL Pro League.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..