×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

GeT_RiGhT i storform när NiP krossar Turkey5

1
Ninjas in Pyjamas har gått vinnande ur den första matchen ur pre relegation-turneringen av ESL Pro League. Detta efter att de krossat Turkey5 på två raka kartor. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund lyckades få 39 frags på de två korta matcherna.
Den första matchen i pre relegation-turneringen av ESL Pro League blev en lätt sådan för Ninjas in Pyjamas. De ställdes mot det turk-franska laget Turkey5 i den första omgången. Matchen startade på det turk-franska lagets kartval, Dust2. Detta spelade dock ingen roll då ninjorna vann de första sex raka rundorna innan Turkey5 tog sin första runda. De lyckades endast få en till runda innan svenskarna kunde stänga kartan med 16-2. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund visade storform med sina 23 frags. För att få dessa dog han endast fyras gånger.

Nästa karta blev Nuke och återigen startade NiP otroligt starkt. Trots att de startade på T-sidan av kartan så tappade de återigen endast två rundor i den första halvan. Precis som på Dust2 så kunde NiP enkelt stänga kartan med 16-2 för att vinna matchen. Denna gången var det Patrik "f0rest" Lindberg som var starkast med sina 20 frags. GeT_RiGhT var inte mycket sämre med sina 16 frags.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..