×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP spelar om fortsatt plats i ESL Pro League — första matchen idag

1
Ninjas in Pyjamas hade en tuff säsong av ESL Pro League. De kommer nu att vara tvungna att spela för sin överlevnad i ligan. Första matchen spelas idag. Där ställs de mot de turk-franska laget Turkey5.
Ninjas in Pyjamas fick en tuff nionde säsong av ESL Pro League. Trots vinst under den första dagen av det nya formatet mot Heroic så kunde de inte säkra en slutspelsplats. De förlorade sina två resterande matcher mot Devils.one och Faze Clan. Detta gjorde att svenskarna placerade sig på en sistaplats i sin grupp. I och med detta måste de nu spela en turnering för att ens få delta i den tionde säsongen.

De kommer nu att spela en så kallad pre relagation-turnering. De laget som vinner denna turnering håller sig kvar i ESL Pro League medan laget som hamnar sist åker direkt ned till MDL. De två lagen som placerar sig på tredje- respektive fjärdeplats kommer att få spela den riktiga relagation-turneringen. Mer information religation-fasen spelas både i europa och nordamerika går att läsa här.

NiP ställs idag, klockan 12:00, mot det turk-franska laget Turkey5. De är dock inte ute om de förlorar matchen då turneringen har en upper och en lower bracket. Om de vinner den inledande matchen kommer de att få möta vinnarna mellan Windigo Gaming och Team Heretics som spelar sin match samtidigt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..