×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Ninjas in Pyjamas kämpar för fortsatt plats i ESL Pro League

1
Torsdagen den 15 augusti ställs Ninjas in Pyjamas mot Turkey5 i jakten på en fortsatt plats i ESL Pro League inför den tionde säsongen. Här är all information om relegationfasen.
Torsdagen den 15 augusti drar nedflyttningsfasen av ESL Pro League igång. Klockan 12:00 börjar kampen om en fortsatt plats i ligan inför den tionde säsongen för de europeiska lagen medan den amerikanska sidan spelar sina inledande matcher klockan 20:00. Nedflyttningen spelas i två omgångar. Inledningsvis spelas pre-relegation där de fyra lagen som placerade lägst under ESL Pro League Season 9 möter varandra via ett dubbelt slutspelsträd. Vinnaren av detta stadie säkrar en fortsatt plats i ligan medan det lag som hamnar sist åker ner till MDL.

De två lag som kom tvåa och trea i pre-relegation kommer i sin tur att ställas mot andra- och tredjeplatstagarna från MDL Season 31 via ytterligare ett dubbelt slutspelsträd. Två av de totalt fyra lagen kommer att få en plats i Pro League medan de andra två åker ner, eller återvänder, till MDL. Allt som allt står det tre Pro League-platser på spel mellan de totalt sex deltagande lagen i båda faserna. Denna modell appliceras både på den europeiska och den amerikanska sidan med ett undantag. Singularity kom på andraplats i MDL men kommer att spela pre-relegationfasen vilket gör att det finns tre platser att fylla i nästa fas, detta innebär att inget lag åker ner till MDL direkt efter pre-relegation.

ESL Pro League Relegation

15-18 augusti / Europa: 12:00 / Amerika: 20:00
Europa: Pre-Relegation
Ninjas in Pyjamas vs. Turkey5
Windigo Gaming vs. Team Heretics

Europa: Relegation
Team Spirit vs. Pre-Relegation #2
Sprout vs. Pre-Relegation #3

Amerika: Pre-Relegation
Lazarus Esports vs. Singularity Esports
Envy vs. INTZ Esports

Amerika: Relegation
ATK vs. Pre-Relegation #2
Pre-Relegation #3 vs. Pre-Relegation #4

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..