×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas kämpar för fortsatt plats i ESL Pro League

1
Torsdagen den 15 augusti ställs Ninjas in Pyjamas mot Turkey5 i jakten på en fortsatt plats i ESL Pro League inför den tionde säsongen. Här är all information om relegationfasen.
Torsdagen den 15 augusti drar nedflyttningsfasen av ESL Pro League igång. Klockan 12:00 börjar kampen om en fortsatt plats i ligan inför den tionde säsongen för de europeiska lagen medan den amerikanska sidan spelar sina inledande matcher klockan 20:00. Nedflyttningen spelas i två omgångar. Inledningsvis spelas pre-relegation där de fyra lagen som placerade lägst under ESL Pro League Season 9 möter varandra via ett dubbelt slutspelsträd. Vinnaren av detta stadie säkrar en fortsatt plats i ligan medan det lag som hamnar sist åker ner till MDL.

De två lag som kom tvåa och trea i pre-relegation kommer i sin tur att ställas mot andra- och tredjeplatstagarna från MDL Season 31 via ytterligare ett dubbelt slutspelsträd. Två av de totalt fyra lagen kommer att få en plats i Pro League medan de andra två åker ner, eller återvänder, till MDL. Allt som allt står det tre Pro League-platser på spel mellan de totalt sex deltagande lagen i båda faserna. Denna modell appliceras både på den europeiska och den amerikanska sidan med ett undantag. Singularity kom på andraplats i MDL men kommer att spela pre-relegationfasen vilket gör att det finns tre platser att fylla i nästa fas, detta innebär att inget lag åker ner till MDL direkt efter pre-relegation.

ESL Pro League Relegation

15-18 augusti / Europa: 12:00 / Amerika: 20:00
Europa: Pre-Relegation
Ninjas in Pyjamas vs. Turkey5
Windigo Gaming vs. Team Heretics

Europa: Relegation
Team Spirit vs. Pre-Relegation #2
Sprout vs. Pre-Relegation #3

Amerika: Pre-Relegation
Lazarus Esports vs. Team Singularity
Envy vs. INTZ Esports

Amerika: Relegation
ATK vs. Pre-Relegation #2
Pre-Relegation #3 vs. Pre-Relegation #4

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..