×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Vega Squadron tar paus från CS:GO

1
Den ryska organisationen Vega Squadron har valt att ta en paus från Counter-Strike: Global Offensive. I samband med detta har hela det ukrainsk-ryska laget blivit placerade på transferlistan.
Den ryska organisationen Vega Squadron har haft ett lag i Counter-Strike: Global Offensive sedan 2015. Under den tiden har de blivit kända för att helt otippat ta sig vidare till majors. De var även laget som under 2016 slog ut Ninjas in Pyjamas från kvalet till Eleague major 2016. Förutom detta har de deltagit i totalt tre majors, PGL Major Krakow 2017, Eleague major 2017 och Faceit London major.

Organisationen har nu dock valt att ta en paus från CS:GO. I samband placerar de även alla spelare på transferlistan. Om laget kommer att hålla ihop eller inte är just nu okänt men det ser ut som att de kommer att splittras. Den ryska organisationen har även lag i andra spel så som League of Legends, FIFA och Dota 2. Om de kommer att återvända till CS är just nu okänt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..