×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Sadokist och HenryG ryktas splittras inför majorn

1
En av CS:GO-världens populäraste kommentatorsparen, Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer kommer enligt källor till Dexerto inte att kommentera med varandra under Starladder Berlin Major. Sadokist kommer troligen att agera värd under turneringen.
Enligt ett flertal källor till Dexerto så kommer kommentatorsparet Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer och inte att kommentera tillsammans under majorn. Enligt samma källor så kommer istället HenryG att kommentera med Alex "Machine" Richardson medan Sadokist kommer att vara vid analytikerbordet.

Sadokist har även bekräftat detta rykte lite då han i ett inlägg på Twitter skriver att han kommer att vara vid analytikerbordet men inte som analytiker. Enligt källor till Dexerto kommer kanadensaren att agera värd för turneringen.

Starladder har ännu inte släppt något sändningsteam för deras major som sätter igång i Berlin den 23 augusti. De har tidigare ryktats om att två av communityfavoriterna Jason "moses" O'Toole och Anders Blume inte kommer att vara på majorn över huvud taget. Starladder ska dock enligt ytterligare källor ångrat sig kring detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..