×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Sadokist: "There's no plan of us casting together again"

1
Under en livesändning kommenterade Matthew "Sadokist" Trivett ryktena kring en potentiell splitt med Henry "HenryG" Greer, som han agerat duo med sedan 2015. Enligt profilen själv ser det inte ut som att de kommer att kommentera mer tillsammans någonsin igen.
Det ryktas just nu om att Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett inte kommer att kommentera några matcher tillsammans under Starladder Berlin Major 2019. De har agerat kommentatorsduo sedan 2015 och har under åren blivit ett starkt team och tittarfavoriter. Förra året började Sadokist gå utanför CS:GO-ramarna genom att börja kommentera PUBG, men har trots det fortsatt sin stint tillsammans med sin brittiska kompanjon under diverse CS:GO-evenemang världen över.

Nu verkar det dock som att denna stint nått sitt slut. Fragbite har tidigare skrivit om ryktena kring att duon ska komma att splittras under den kommande majorturneringen och Sadokist har själv kommenterat händelserna under en stream via Twitch. Under sändningens gång ställde en tittare en fråga gällande ryktena och om det endast handlar om majorn eller om fans kan vänta sig en fullständig splitt. Svaret blev att de inte riktigt vet hur framtiden ser ut, men som det ser ut just nu så ser det inte ut som att de kommer att kommentera någonting tillsammans igen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..