×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ex-Nymf skriver på för Crowns Esports Club — som akademilag

2
Svenska Elitserien-aktuella Nymf Esports har lämnat organisationen för att skriva på som akademilag för Crowns Esports Club. Kontraktet sträcker sig över tre månaders tid, med chans till förlängning.
Efter en tid under Nymf Esports har Gustaf “Gustafo” Kjellbin och hans lagkamrater skrivit på för Crowns Esports Club. Laget kommer att agera akademilag för organisationen, men kan ses som ett huvudlag då de just nu är Crowns enda lag i Counter-Strike: Global Offensive. Då femman är relativt oerfaren har de skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över tre månaders tid. I ett meddelande till Fragbite förklarar Crowns delägare Daniel "broiler" Skoglund att de kommer att utvärdera lagets prestationer och om de vill fortsätta satsningen finns chansen till förlängning, då ett kontrakt som sträcker sig mellan 12-18 månader.

It feels great to be able to represent an organization such as Crowns Esports Club. We have worked for a long time to build a great foundation within our team and to be able to take that foundation to Crowns is amazing! I look forward to the road ahead and with the dedication, focus and hard work of the players alongside the help and support from Crowns, I’m certain that greatness will be achieved, säger coachen Maikel “kMs” Yüksel i ett uttalande.

Laget går i sin helhet över till Crowns, vilket innebär att organisationen inte bara skriver kontrakt med spelarna utan även deras coach Maikel “kMs” Yüksel samt managern Emil “SpeX” Dalby. I ett uttalande säger Gustafo att laget kommer att delta i ett antal evenemang, men vilka event det blir är ännu inte bestämt. För den som vill se hur laget presterar innan eventuella LAN-event har de, via ett felfritt regionkval, säkrat en plats i Svenska Elitseriens höstsäsong där de kommer att representera Göteborg. Ligan går av stapeln den 27 augusti.

Crowns Esports Club
Sverige Gustaf "Gustafo" Kjellbin
Sverige William "SvinTer" Myrholt
Sverige Jonathan "jooffe" Skog
Sverige Simon "epy" Persson
Sverige Sebastian "clime" Usison

Sverige Maikel “kMs” Yüksel (coach)
Sverige Emil “SpeX” Dalby (manager)


Artikelbild: Nymf Esports

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..