×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Tyloo vinner det kinesiska kvalet till Dreamhack Masters Malmö

1
Endast tre platser återstår nu till Dreamhack Masters Malmö. Detta efter Tyloo vunnit det kinesiska kvalet till turneringen. De tre sista platserna kommer att avgöras genom tre kval, ett europeiskt, ett nordamerikanskt och ett asiatiskt.
Det kinesiska kvalet till Dreamhack Masters Malmö är nu färdigspelat. Det laget som gick vinnande ur kvalet, och därmed tog sig vidare till Malmö, är Tyloo. Laget vann mot sina rivaler Vici Gaming i finalen av kvalet. Detta trots att de tidigare förlorat mot just Vici i upper bracket-semifinalen.

Tre plaster återstår nu i turneringen som går av stapeln i oktober. De tre sista platserna kommer även de att avgöras genom kval, ett europeiskt, ett nordamerikanskt och ett asiatiskt. På plats i Malmö kommer vi åtminstone få två svenska lag, Fnatic och Ninjas in Pyjamas. Förutom detta kommer även lag som Team Liquid, Astralis och Team Vitality att vara på plats.

Dreamhack Masters Malmö
FnaticNinjas in Pyjamas
G2 EsportsFaze Clan
AstralisTeam Vitality
ENCE EsportsOptic Gaming
NRG EsportsTeam Liquid
NorthFuria Esports
TylooUSANordamerikanskt kval
EuropaEuropeiskt kvalVärldenAsiatiskt kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..