×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dragonborn Esports säkrar upp nytt CS:GO-lag

1
Efter en längre tids sökande har den svenska organisationen Dragonborn Esports funnit ett nytt Counter-Strike: Global Offensive-lag. Under Alexander "GOspel" Johanssons ledning planerar laget att bland annat delta i ESEA.
I mitten av juli gick Dragonborn Esports ut med att de sökte efter ett nytt lag i Counter-Strike: Global Offensive med mål att kvala till ESL One Cologne 2020. Detta inte långt efter att de gått skilda vägar med sitt tidigare lag innehållande bland andra Oscar "arken" Tjernlund. Nu verkar organisationen ha funnit sina stjärnor då de under tisdagskvällen offentliggjorde sin nya helsvenska femma.

Jag har vart på jakt efter ett dedikerat CS-lag under hela 2019 men har utan framgång hittat vad jag söker. Så när Alexander "G0spel" Johansson hörde av sig för ett tag sedan och berättade om sina lagkamrater, deras mål och hur de ser på framtiden kände jag nästan direkt att det var intressant från vår sida att plocka upp dem. Är riktigt taggad på att få se hur de utvecklas tillsammans under kommande säsonger av bland annat ESEA, berättar Dragonborn Esports CEO Cecilia "zchiila" Björck i ett meddelande till Fragbite.

Lagkaptenen är Alexander "GOspel" Johansson och laget leds av IGL:en Michael "karetun" Kåretun. Denna duo görs sällskap av Oscar "PaaSkGoo" Nordén, Lucas "L00m1" Haukland och sist men inte minst Jonatan "Boll123" Alander. Laget har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över sex månaders tid och under denna period planerar de bland annat att delta i ESEA. Organisationens CEO avslöjar även att de inom kort kommer att gå ut med nyheter kring sponsorer som hoppas förbättra och stärka lagets utveckling.

Dragonborn Esport
Sverige Alexander "GOspel" Johansson
Sverige Michael "karetun" Kåretun
Sverige Oscar "PaaSkGoo" Nordén
Sverige Lucas "L00m1" Haukland
Sverige Jonatan "Boll123" Alander

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..