×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite sänder Blast Pro Series Los Angeles på svenska

1
Den 13-14 juli spelas Blast Pro Series från Los Angeles i USA. Precis som tidigare upplagor av turneringen så kommer Fragbite att sända hela eventet på svenska för den som vill få en mer avslappnad upplevelse.
Vi är bara timmar från turneringsstart i Los Angeles, USA, där åtta av världens bästa lag kommer att ställas mot varandra i Blast Pro Series. Än en gång står Fragbite för den svenska sändningen av evenemanget och bjuder på en mer avslappnad upplevelse med roliga quiz och härligt snack i Blast-soffan.

Denna gång kommer Viktor "vuggo" Jendeby, Lucas "Tenshi" Collard samt Kalle "Hallonkraem" Strömgren att hålla låda både mellan och under matcherna. Huvudfokuset ligger så klart på turneringens enda svenska spelare Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson och hans Faze Clan.

Då eventet tar plats i USA kommer det att vara en nattlig sändning med start klockan 19:45 på lördagskvällen. Den sista omgången väntas starta klockan 05:00 på söndagen och då kommer det att stå klart vilka lag som kommer att spela semifinalerna. Under söndagskvällen återvänder sändningen för semifinalerna klockan 19:45 och Blast Stand-off väntas starta 03:30 för att sedan lida över till finalen klockan 04:00.

Se sändningen i sin helhet via twitch.tv/fragbite

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..