×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asking Alexandria till Blast Pro Series Los Angeles

1
Förutom Counter-Strike i Los Angeles blir det även ett musikuppträde under Blast Pro Series. Till skillnad från många andra esportevenemang kommer det inte vara elektronisk musik på tapeten utan istället metal från Asking Alexandria.
Det brittiska metalbanden Asking Alexandria kommer under juli att ta sig till Los Angeles för ett uppträdande som kanske inte är det vanligaste för bandet. Istället för en vanlig konsert kommer de att spela under Blast Pro Series. Detta blir första gången som Blast Pro Series har ett musikuppträdande. De kommer dock tillskillnad från andra turneringsarrangörer att ha metal istället för elektronisk musik.

Asking Alexandrias låt "When The Lights Come On" kommer även att vara den officiella låten för turneringen. Bandet som grundades 2006 har släppt sex stycken studioalbum och har över 528 miljoner streams på Spotify. Folk som har hängt på Fragbite under en längre tid kanske känner igen bandet då en remix av deras låt "A Lesson Never Learned" användes i klippet "Fragbite Top 10 Highlights of The Year 2011".

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..