×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Cloud9 gör om hela sitt lag — plockar in fyra nya spelare

1
Det amerikanska laget Cloud9 har valt att göra en stor förändring till sitt lag. De har valt att plocka upp fyra nya spelare i form av Óscar "mixwell" Cañellas, Kenneth "koosta" Suen, Damien "daps" Steele och Tyson "TenZ" Ngo.
Endast en spelare återstår i Cloud9 när de väljer att göra om sitt lag. Den spelaren är Timothy "autimatic" Ta som ny får fyra nya lagkamrater. René "cajunb" Borg och Daniel "vice" Kim har fått lämna laget medan Will "RUSH" Wierzba blir placerad på bänken. Deras svenska spelare, Maikil "Golden" Selim, är inte heller en del av laget då han är utlånad till Ninjas in Pyjamas.

Óscar "mixwell" Cañellas som kliver in i laget tillsammans med sin före detta lagkamrat från Optic Gaming, Damian "daps" Steele. Förutom detta ser vi även den före detta Ghost Gaming-spelaren Kenneth "koosta" Suen och Tyson "TenZ" Ngo kliva in i laget. De plockar i samma veva upp James "jamezirl" Macaulay som coach.

Dessa förändringar gör Cloud9 efter att de misslyckats att ta sig vidare till minorn efter förluster mot The Quest och New Identity. De spelade inte heller bra under ESL Pro League-finalerna där de endast lyckades vinna mot Detona Gaming.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..