×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tre svenskar till Dreamhack Showdown — vinnarna går till Dreamhack Open

1
Under nästa veckas spelas Dreamhack Showdown i spanska Valencia. Förutom att turneringen har 100 000 dollar i prispotten så går även de vinnande laget vidare till Dreamhack Open Rotterdam. På plats kommer vi att se tre svenska spelare.
Under nästa vecka, 5-7 juli, så spelas damturneringen Dreamhack Open Showdown. Turneringen kommer att spelas i det soliga Valencia, Spanien. På plats kommer vi att se tre svenska spelare från två olika lag. Den första spelaren är Vanessa "Nessa" Ahlström från Ex-Crowns Esports Club Female. De kvalade in genom det europeiska kvalet tillsammans med Assassins.

Vi ser även den svenska duon, Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie från Beşiktaş Esports. De behövde inte kvala utan blev inbjudna till turneringen precis som det amerikanska laget Team Dignitas Female.

Turneringen har en prispott på hela 100 000 dollar. Detta är dock inte det mest intressanta med turneringen. Förutom att det vinnande laget går hem med 50 000 dollar kommer de även att kvala in till Dreamhack Open Rotterdam.

Dreamhack Showdown Valencia
Ex-Crowns Esports Club FemaleBeşiktaş Esports
Counter Logic Gaming RedTeam Dignitas Female
AssassinsKina7Pm fe
USAForever 21MalaysiaOrange.Sphynx

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..