×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kazakstan

Avangar tar ut fitch inför majorn

1
Det kazakstanska laget Avangar har valt att placera en av sina spelare, Bektiyar "fitch" Bakhytov på transferlistan inför majorn. Laget är nu nere på fyra spelare och måste offentliggöra den sista senast imorgon då lags laguppställningar måste vara klara för Starladder Berlin Major.
Den kazakstanska spelaren Bektiyar "fitch" Bahytov står nu utan lag. Detta efter att Avangar valt att placera 26-åringen på transferlistan. fitch har varit en del av Avangar i sedan juli förra året. Tillsammans med laget lyckades de vinna turneringar som Dreamhack Open Rio, Bucharest Gaming Week Invitational och MSI Gaming Arena 2018.

Laget presterade dock inte bra under Dreamhack Open Summer där var favorittippade, de åkte ut ur gruppen efter två raka förluster mot Aristocracy och Tricked Esport. De väljer nu att ta ut spelaren från laget precis innan lag måste skicka in sina laguppställningar för majorn. Laget har en plats i New Challengers Stage i nästa major efter att de placerat sig på en nionde plats under IEM Katowice.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..