×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team Liquid är en vinst från Intel Grand Slam

1
Team Liquid är bara en turneringsvinst från att säkra den andra säsongen av Intel Grand Slam. Det amerikanska laget kan plocka hem priset på en miljon dollar redan under ESL One Cologne som spelas 2-7 juli.
Den första säsongen av Intel Grand Slam tog hela 18 månader. Tillslut kunde de danska laget Astralis plocka hem priset på en miljon dollar. Den andra säsongen satte igång endast två månader efter den första och kan redan nu avgöras.

Team Liquid har under 2019 vunnit tre av de fyra turneringar som har räknats in till Intel Grand Slam, IEM Sydney, Dreamhack Masters Dallas och nu senast ESL Pro League. Den första chansen Team Liquid har att säkra Intel Grand Slam är redan under nästa vecka. Då spelas 2019:s kanske mest intressanta turnering ESL One Cologne.

Om det amerikanska laget skulle misslyckades med detta har de dock flera chanser på sig, hela sju stycken. För att vinna Intel Grand Slam måste ett lag vinna fyra av tio turneringar. Team Liquid är dessutom redan klara för de två som kommer efter Cologne, IEM Chicago och ESL One New York.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..