×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Endast två svenskar återstår i ESL Pro League — Fnatic ute

1
ESL Pro League är i full rulle och det är snart dags för slutspel. Det är dock endast två svenskar som återstår i turneringen, Adam "friberg" Friberg för Heroic och Olof "olofmeister" Kajbjer för Faze Clan. Både Fnatic och Cloud9 har fått lämna turneringen.
Det enda helsvenska laget i ESL Pro League-finalerna, Fnatic, har redan fått lämna turneringen. De förlorade sin öppningsmatch mot NRG Esports för att sedan eliminera Grayhound Gaming. När de under gårdagen ställdes mot en av sina landsmän, Adam "friberg" Friberg, så slutade dock deras historia. Heroic slog ut svenskarna ur turneringen med 2-1.

Bra gick det inte heller för Maikil "Golden" Selim och hans Cloud9. Även de förlorade sin öppningsmatch där de ställdes mot Astralis. Precis som Fnatic lyckades de dock vinna sin andra match bara för att tillslut förlora den tredje och bli eliminerade från turneringen.

Men det finns fortfarande hopp för Sverige i ESL Pro League. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan. Har redan säkrat sin plats i slutspelet och kan ikväll säkra en direktplats i semifinalerna. Även friberg och hans Heroic är kvar i turneringen. De kommer senare idag ställas mot G2 Esports. Vinnaren av den matchen tar sig till kvartsfinal medan de förlorande laget får lämna turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..