×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Optic Gaming vinner Dreamhack Open Summer 2019 — kvalar till Masters Malmö

1
Dreamhack Open Summer 2019 är över och det blev danska Optic Gaming som säkrade vinsten. Svenska Ancient kunde inte stå emot Kristian "k0nfig" Wienecke och kompani. Danskarna säkrar nu 50 000 dollar och en plats i Dreamhack Masters Malmö.
Den första kartan mellan de två finallagen, Optic Gaming och Team Ancient var svenskarnas val, Overpass. Trots detta så var det danskarna som startade starkast. De vann pistolrundan och trots att Ancient vann rundan direkt därefter så kunde de ta snabbt ta kommando över kartan. De lyckades tillslut få med sig nio rundor från sin CT-sida. De vann även den andra pistolrundan och kunde denna gången vinna rundan därefter. Ancient började plocka rundor och kunde få matchen till 11-13. Detta räckte dock inte långt då Optic säkrade den första kartan med 16-12.

Matchen gick nu över till danskarnas kartval, Nuke. En karta som Ancient spelat bra på under hela turneringen, mycket på grund av deras spännande T-sidor. Det var dock Optic som lyckades vinna den inledande pistolrundan på sin egna T-sida. Svenskarna började efter det ta kommando och vann tre raka rundor. De såg ut att ta slut där men William "draken" Sundin lyckades dra en otrolig 1on3 för en fjärde raka runda. När de hade tagit fem raka rundor hamnade Ismail "refrezh" Ali i en 1on4-situation som han lyckades vinna och även plocka hem ett ace. Efter detta kunde de även gå vinnande ur halvan med 8-7.

Svenskarna fick dock en stark start på den andra halvan. De kunde snabbt få en 13-9-ledning innan Optic började komma tillbaka i matchen. Och detta gjorde de verkligen. De fortsatte vinna rundor och detta gjorde de verkligen. De fortsatte vinna rundor och kunde tillslut säkra 50 000 dollar samt en plats i Dreamhack Masters Malmö efter en vinst med 16-14.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..