×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Dreamhack Open är igång — svenska Team Ancient segrar i första omgången

1
De två inledande matcherna på Dreamhack Open är nu färdigspelade. I grupp B lyckades Avangar med nöd och näppe slå Winstrike. Svenska Team Ancient övertygade och vann mot Cr4zy.
I den första matchen för dagen, fick vi se Avangar möta Winstrike i grupp B. Öppningsmatcherna som spelas i bo1-format och Avangar mot Winstrike kom att spelas på Vertigo. Winstrike, nu med Ioann "Edward" Sukhariev i laget, inledde matchen som CT. De hade svårigheter att stoppa Avangars anstormningar, men lyckades slutligen plocka några rundor och halvtidsresultatet landade på 10-5 i Avangars fördel. Andra halvan startade Winstrike klart bättre. Efter vunnen pistolrunda, och påföljande rundor, stod det 10-11, nu i Winstrikes favör. Mycket tack var storespelande David "n0rb3r7" Danielyan. Till slut blev det en riktigt jämn tillställning, som låg i vågskålen fram till mållinjen. Avangar lyckas dock till sluta stänga matchen, trots att det krävdes samtliga 30 rundor för att skilja lagen åt. Avangar vann matchen med resultatet 16-14.

Efter öppningsmatchen, var det dags för svenska Team Ancient att påbörja sina resa på Dreamhack Open. Team Ancient kom att möta CR4ZY i sin öppningsmatch, på Inferno. Cr4zy öppnade starkast, och plockade pistolrundan som CT och de tre efterföljande rundorna. Ancient rykte dock snabbt upp sig, och tog kontroll över matchen. Svenskarnas lyckades ta åtta rundor i rad. Med halva matchen spelad stod det 8-7 till Ancients fördel. Cr4zy öppnade den andra halvan bra, men än en gång skulle Team Ancient ta ikapp och gå om. Team Ancient räckte hela vägen, och vann matchen med 16-12 efter en fantastisk clutch från William "draken" Sundin i den sista rundan.




Videokälla: Twitch.tv/Dreamhackcs


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..