×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic vidare till minorn — Ancients sista försök idag

1
Svenska Fnatic är vidare till europeiska minorn. Detta efter en 2-0-vinst mot tyska BIG. Även CR4ZY, Mousesports och North har säkrat sina platser i kvalet till majorn. Både Ancient och Heroic spelar idag för att försöka ta sig till vidare.
Under gårdagen spelades ännu en omgång av det slutna europeiska minorkvalet. De första svenskarna att spela var Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser från Gamerlegion. De föll i lower bracket-matchen mot Virtus.pro med 2-0. Den sista kartan, Train, blev dock otroligt jämn men Gamerlegion förlorade tillslut kartan med 31-29. I och med detta är Gamerlegion eliminerade från kvalet.


Mikail "Maikelele" Bill och hans NoChance var även de i lower bracket och riskerade att bli utslagna. De ställdes mot Windigo Gaming, ett lag som imponerat på många under den senaste tiden. Maikelele och kompani lyckades dock vinna matchen med 2-1, 16-2, 13-16 och 16-4.


Näst på tur var helsvenska Fnatic som ställdes mot BIG i upper bracket. Svenskarna lyckades vinna tyskarnas kartval, Overpass, med 16-10. Matchen gick efter det vidare till Nuke. Även där var svenskarna starkast och kunde, trots Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş 30 frags, stänga kartan med 16-11. Fnatic är därmed vidare till den europeiska minorn.


Efter det spelades matchen mellan CR4ZY och Heroic med Adam "friberg" Friberg i linan. Det danska laget startade starkt och lyckades vinna sin egna karta, Dust2, på övertid 19-16. Efter det tog dock CR4ZY kommando över matchen och vann de två resterande kartorna, 16-11 på Mirage och 16-12 på Inferno. CR4ZY är därmed klara för minorn medan Heroic måste vinna sin match mot NoChance idag för att ta sig vidare.


I den sista svenskmatchen i kvalet fick vi se Team Ancient ställas mot danska North, något som visade sig vara en otroligt jämn match. Den första kartan, Nuke, var svenskarnas kartval. De hade också ett starkt kommando över matchen men tappade många rundor i slutet. Det danska laget säkrade tillslut kartan med 16-14. Den andra kartan speglade den första. North startade denna gången starkt men efter det tog Ancient kommando. De hade en ledning på 14-9 men förlorade trots detta matchen med 16-14.


Det sista laget att säkra sin plats till minorn under gårdagen blev Mousesports som vann sin match mot Optic Gaming med 2-1. Idag ska det sista fyra lagen avgöras. Ancient ställs mot danska Tricked medan Maikelele och hans NoChance ställs mot friberg och kompani i Heroic.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..