×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Furia är bättre rankade än MIBR — hamnar på femteplats i världsrankingen

1
Furia hade en otrolig turneringen under ECS-finalerna. Det brasilianska laget lyckades ta sig till turneringsfinalen men föll i slutändan mot Vitality. Trots förlusten har nu laget tagit sig till en femteplats på Hltv:s världsrankning, sex platser över MIBR.
Hltv har nu efter ECS-finalerna uppdaterat sin världsrankning. Detta är andra gången som de uppdaterar listan för juni månad och även denna gången ser vi stora förändringar. Den kanske största förändringen är att Furia Esports nu har tagit sig in i top 5 för första gången någonsin. Detta gör också att de är det högst rankade brasilianska laget.

Made in Brazil, som tidigare hållit platsen som de bäst rankade brasilianska laget, är nu ute ur top 10. De hamnar nu på en elfteplats, hela sex platser under Furia. Detta beror i stor del på ECS-finalerna som spelades under förra veckan. MIBR åkte ut sist i sin grupp efter två raka förluster mot North och Complexity Gaming.

Furia å andra sidan presterade otroligt bra under turneringen och tog sig hela vägen till final. På vägen dit lyckades de vinna två matcher mot Astralis som var favorittippade att vinna hela turneringen. De vann även mot turneringens andra danska lag, North, innan de tillslut förlorade mot Team Vitality i finalen.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..