×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Team Vitality vinner ECS Season 7 över Furia Esports

1
Efter en minst sagt övertygande final står franska Team Vitality som vinnare av ECS Season 7. Laget vann med 16-9 på Inferno och 16-4 på Overpass över Furia Esports.
Under söndagen ställdes Team Vitality mot Furia Esports i ECS sjunde säsongsfinal. För att ta sig till finalen hade Vitality slagit ut bland andra NRG Esports och Complexity Gaming medan Furia slog sig vidare med vinst över dubbelt danskt, North och Astralis. Oväntat nog gick det brasilianska laget in i finalen som favoriter, mycket på grund av de enorma prestationerna de haft under turneringens gång.

Finalen inleddes på Furias kartval, Inferno, som under första halvlek såg väldigt jämn ut. Det var dock Vitality som ledde med 8-7 när det var dags för sidbyte. Som anfallare tog fransmännen full kontroll och släppte endbart två rundor till sina motståndare. Kartan slutade med 16-9 till Vitality. Näst upp var Overpass där Furia aldrig lyckades fatta fotfäste. Vitality slog till med totalt 12 försvarande rundor när lagen bytte plats för att spela vad som skulle bli turneringens sista halvlek. Furia lyckades få en runda, men en comeback var inte möjlig och Vitality bombade in fyra rundor för att stänga kartan med 16-4.

Slutplaceringar och prisfördelning
1. Team Vitality — 225 000 dollar
2. Furia Esports — 100 000 dollar
3-4. NRG Esports — 50 000 dollar
3-4. North — 50 000 dollar
5-6. Complexity Gaming — 25 000 dollar
5-6. Astralis — 25 000 dollar
7-8. Ninjas in Pyjamas — 12 500 dollar
7-8. Made in Brazil — 12 500 dollar
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..