×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Officiellt: Natus Vincere plockar upp Boombl4 — Edward ute

1
Det beryktade bytet mellan Natus Vincere och Winstrike är nu officiellt. Den ryska spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov ansluter sig till Navi medan veteranen Ioann "Edward" Sukhariev går till Winstrike.
Det har under den senaste tiden gått många rykten om att Natus Vincere skulle plocka upp Kirill "Boombl4" Mikhailov från Winstrike Team. Senast idag kom även uppgifter att spelaren som tappar sin plats i Navi för Boombl4, Ioann "Edward" Sukhariev, skulle ansluta sig till Winstrike. Dessa rykten har nu blivit officiella.

Den ryska spelaren har under det senaste året setts spela för just Winstrike, där hade han rollen som IGL. Vilket roll som 20-åringen kommer anta i Navi är dock oklart då laget fortfarande har Danylo "Zeus" Teslenko i lineupen.

Detta är första gången någonsin som Natus Vincere blir till majoriteten ett ryskt lag. Organisationen, som grundades 2009, har alltid haft fokus på Ukraina men väljer nu att göra laget ryskt. De har nu en månad på sig att träna med den nya ryssen innan deras första LAN-turnering, ESL One Cologne.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..