×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Rykte: Na'vi kommer att plocka upp Boombl4 — Edward ute

1
Natus Vincere kommer enligt källor till Hltv och 1pv att göra sin första spelarförändring på 18 månader. Den som kommer att kliva in i laget är den ryska spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov. För att göra plats för 20-åringen är det veteranen Ioann "Edward" Sukhariev som ryktas få lämna.
Natus Vincere kommer enligt källor till både Hltv och 1pv att göra sin första förändring på 18 månader. Det östeuropeiska laget kommer enligt uppgifterna att plocka upp den ryska spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov. Spelaren har under den senaste tiden spelat tillsammans med Winstrike Team där han har agerat lagets IGL.

Den som ryktas försvinna från Na'vi är dock inte deras IGl, Danylo "Zeus" Teslenko, utan Ioann "Edward" Sukhariev. Den ukrainska 31-åringen har varit en del av Na'vi sedan laget grundades, 2009. Förutom en fyra månader lång period i Astana Dragons under 2013 har Edward alltid spelat för laget.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..