×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

dennis missar första dagen av Dreamhack Masters Dallas

1
Ninjas in Pyjamas kommer att få spela med sin coach, Faruk "pita" Pita, i minst den första dagen av Dreamhack Masters Dallas. Detta då Dennis "dennis" Edman stött på visumproblem.
Dreamhack Masters Dallas startar redan idag, 28 maj. Ett av de svenska lagen på plats Ninjas in Pyjamas har stött på problem. En av deras spelare, Dennis "dennis" Edman, kommer att missa åtminstone den första dagen av turneringen. Detta då han har stött på visumproblem. Den svenska spelaren har ansökt om visum men det är 72 timmars godkännande på det.

Det är fortfarande oklart om dennis kommer att vara på plats under den andra dagen av turneringen. I hans plats kommer lagets coach, Faruk "pita" Pita, att stiga in. Coachen som anslöt sig till laget i februari förra året är inte helt okänt till spelet då han själv har spelat i större organisationer i CS:GO, så som SK Gaming och Dignitas.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..