×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är allt du behöver veta om Gymnasieligan på Birdie 2019

3
Den 30-31 maj spelas säsongsfinalerna av Gymnasieligan från Birdie LAN i Uppsala. Bland de svenska skolorna som slåss om titeln finnes LBS, Grillska Gymnasiet och NTI.
Torsdagen den 30 maj går finalstadiet av Gymnasieligan av stapeln från Birdie LAN i Uppsala. Över 80 lag har blivit åtta som nu kommer att slåss om vårterminens titel. Förstaplatstagarna kommer inte bara att få 10 000 kronor att dela upp mellan spelarna, utan skolan de representerar kommer att få samma summa rakt in i skolkassan för att fortsatt stötta sin esportsatsning.

De deltagande lagen kommer att delas upp i två grupper om fyra som kommer att spela ett gruppspel via GSL-formatet med start 14:00 under torsdagen. Lagen seedas utifrån gruppresultat när turneringen går till slutspelsportionen, med start i kvartsfinalerna. Från och med semifinalerna, som startar 15:30 under fredagen den 31 maj, kommer samtliga matcher att gå över till bäst av tre kartor. Båda semifinalerna spelas simultant varav en tar plats på scen. Finalen väntas starta 19:00 samma kväll.

Sverige NTI Gymnasiet Umeå
Logic, Wakke, Pupcake, SAZiZ, Glew
Sverige Hultsfred Gymnasium
LORD, Treckiz, Ro1f, OfficialMP, Zutt
Sverige LBS Kristianstad
Smokey, Hurrmano, Twix, Lexa, najko
Sverige LBS Varberg
Blandfers, SHiNE, lolz1e, LNZ, hechtikal
Sverige Grillska Gymnasiet Örebro
Cypezz, Heedish, Ludwiig1, adnn, galen
Sverige Grillska Gymnasiet Eskilstuna
bq, Wajken, Maeyra, isak, olle
Sverige Thomasgymnasiet Strängnäs
Snabel, Ax3lsson, Fizk, Haempp, Banditen19
Sverige Ebersteinska Norrköping
LolipopXuZ, Clearso, Raven, Mahki, Graff

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..