×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic vinner mot NiP efter övertidsdrama — vidare till semifinal i Sydney

1
Det blev en otrolig jämn match i derbyt mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas. De två svenska lagen spelade tre spännande kartor där två av dem gick till övertid. Fnatic vann tillslut matchen efter 16-9, 23-25 och 22-20.
Den första kartan av kvartsfinalen mellan Ninjas in Pyjamas och Fnatic blev Cache. Trots att detta var den enda kartan i matchen som inte gick till övertid så var den fortfarande spännande. Det såg dock inte ut som det i början. Fnatic släppte endast tre rundor under den första halvan men efter det började ninjorna komma tillbaka. De vann sex raka rundor innan Fnatic kunde avsluta kartan med 16-9.

Över till Overpass så var det NiP som startade starkast. De vann de första sex raka rundorna men trots det så var det Fnatic som fick åtta rundor med sig till sidbytet. De kom också snabbt upp till resultatet 14-9 men då började NiP att vända. De vann fyra raka rundor och såg ut att ha kommando över matchen. Då vann helt plötsligt Fnatic en runda med endast pistoler och Jesper "JW" Wecksell vann en 1on2 för att säkra matchpoäng. NiP kunde dock tvinga kartan till övertid.

Och övertid blev det, tre stycken till och med. De två lagen bytte rundor fram och tillbaka och mycket av det kom till individuella prestationer. Ludvig "Brollan" Brolin fick under en runda fyra kills i en 2on5, JW lyckades kniva en plantade motståndare och Fredrik "REZ" Sterner plockade ut flera spelare i många av rundorna. Han slutade tillslut på 50 frags och hjälpte NiP att vinna kartan med 25-23.

Matchen gick nu över till Dust2 och den blev otroligt lik den förra. Denna gången var det inget lag som kommando under den första halvan utan bytte rundor fram och tillbaka. Fnatic gick dock in i den andra halvan med en runda i fördel. Väl där tog dock ninjorna kommando och vann sex raka rundor. Då vände dock Fnatic helt plötsligt sju raka rundor för att komma upp i 15-13. Ninjorna tvingade dock även denna kartan till övertid, mycket tack vare Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som gjorde sin bästa Hovik "KQLY" Tovmassian-imitation för att stoppa planten.

Under övertiden så blev det återigen rundor fram och tillbaka och denna gången var det Richard "Xizt" Landström som steppade upp. Han lyckades under övertiden vinna två stycken 1on2-situationer och ge Fnatic vinsten me 25-22.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..