×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Valve avslöjar datum och riktlinjer för kommande CS:GO-majors

1
Under torsdagen har Valve inte bara offentliggjort datumen för de två kommande årens CS:GO-majors, utan även förändrat sina riktlinjer inför de kommande eventen. Detta för att säkerställa turneringarnas kvalite.
I ett mejl till diverse turneringsarrangörer har Valve under torsdagen offentliggjort information gällande de två kommande årens majorturneringar i Counter-Strike: Global Offensive. Valve vill säkra partners för varje major minst ett år i förväg och just därför är de ute i god tid för att säkerställa varje majorturnerings kvalite. De vill bestämma nästa års majorarrangörer redan i juni detta år för att ge dem gott om tid för att planera eventen.

Både Valve och Starladder fick en hel del kritik inför den kommande majorturneringen, Starladder Berlin Major, då den ska gå av stapeln kort efter spelarpausen. För att undvika framtida konflikter och för att spelarna inte ska bli utbrända har Valve beslutat om att det kommer att hållas en major i maj och en i november.

Majorturneringar 2020/2021

2020
11 - 24 maj
2 - 15 november

2021
10-23 maj
1-14 november

Utöver datumen för varje majorturnering under de två kommande åren har Valve bestämt sig för att dra ner på tiden turneringarna pågår. De har valt att dra ner det från nästan fyra veckor till enbart två, vilket även tvingar arrangörerna att ha dubbla streams under swiss-momentet för att hinna med samtliga matcher. För att fortsatt dra ner på orohetsmomenten kring turneringarna har Valve även beslutat om att samtliga minorturneringar måste hållas i samma land, eller inom samma visumregion, som huvudturneringen.

För den som vill se turneringen via stream har Valve bestämt att arrangörerna måste hålla sig till en viss tid på dygnet. De vill att turneringarna ska börja senast 21:00 CET, vilket är tidszonen vi i Sverige går efter, för att så många som möjligt ska kunna se sina favoritlag slåss om majortiteln.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..