×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic inbjudna till ESL One Cologne

1
Det blir dubbelt svenskt i Köln i sommar. Det helsvenska laget Fnatic har nu, precis som Ninjas in Pyjamas, fått en inbjudan till ESL One Cologne. Turneringen kommer att äga rum i den klassiska Lanxess Arena 2-7 juli och har en prispott på 300 000 dollar.
Fnatic kommer i sommar att återvända till "The Cathedral of Counter-Strike", ESL One Cologne. De är nu det andra svensklaget som har blivit inbjudna till turneringen tillsammans med Ninjas in Pyjamas. De två svensklagen kommer 2-7 juli att kämpa om prispotten på hela 300 000 dollar i Lanxess Arena.

Fnatic är inga främlingar till just Lanxess Arena och ESL One Cologne. Fnatic lyckades säkra sin tredje majorvinst i samma arena. Efter detta har laget sett många förändringar och det är just nu endast två av spelarna, Jesper "JW" Wecksell och Freddy "KRiMZ" Johansson, som kommer att spela för ännu en vinst i Köln.

ESL One Cologne
Made in BrazilNinjas in Pyjamas
Natus VincereBIG
Faze ClanAstralis
FnaticVärldenTBA
VärldenTBAVärldenTBA
VärldenTBAVärldenTBA
EuropaEuropeiskt kvalEuropaEuropeiskt kval
USANordamerikanskt kvalVärldenAsiatiskt kval

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..