×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Valorix Esport plockar upp Brbdmalite

3
Valorix Esport har plockat upp svensklaget Brbdmalite. Det Kalmar-baserade laget kommer att representera organisationen i bland annat Svenska Elitserien.
Svenska Elitserien-aktuella Brbdmalite har funnit ett nytt hem i den svenska organisationen Valorix Esport. Den Kalmar-baserade femman ligger just nu på en niondeplats i vårsäsongen av ligan, som började den 5 mars, och kunde senast ses vinna 16-6 över Gävle-laget Lavin. De måste dock vinna så många matcher som möjligt innan säsongsavslut då de just nu står inför en nedflyttning med sina nio förluster.

Vi är glada att kunna offentliggöra att vi har kommit överens med laget "brbdmalite" som för nuvarande spelar i Svenska Elitserien. Våra ambitioner är väldigt höga och därav så vill vi först göra ett avtryck i den svenska CS:GO scenen och så småningom försöka nå ut på en internationell nivå, berättar Valorix ägare Edwin "wik" Wikman för Fragbite.

Laget består av fem svenska spelare varav två tidigare spelat tillsammans med Gustav "bnt" Bergwall i Loathe. Jacob "pope" Lindgren och Andreas "addi" Wallenberg var båda en del av streamerns lag under Fragbites CS:GO-turnering Philips OneBlade Cup 2017. Duon hjälpte då sitt lag hela vägen till slutspelsfasen av turneringen där de föll i kvartsfinalerna mot Markus "pronax" Wallsten och hans Katjakaj&bentebent.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..